Posted on

TOKO mosószer és impregnálószer akciója 20%

A Toko termékeket leginkább a síwaxokról ismerik a hazai fogyasztók.

A Toko Care Line termékcsalád felér egy wellness kúrával a ruhának! A különböző ápoló termékek vízállóvá, hosszú élettartamúvá és frissé varázsolják a ruhaneműinket.
A Toko Care Line termékcsaláddal igazán jól érzi magát a ruházatunk!

Textil wash – Lélegző és/vagy impregnált sport- és funkcionális ruházat környezetbarát mosószere. Megőrzi a lélegzőképességet, víz- és szennyeződéstaszító. Nem tartalmaz lágyító anyagot, foszfátot és fehérítőt, ami károsítaná az anyag tulajdonságait..Mosáskor ne használjon más mosó és öblítőszert, vízlágyítót!Adagolása függ a víz keménységétől, és attól, hogy kézi vagy gépi mosást választott-e. Mosáskor a zippzárakat húzza be! Mosás és alapos szárítás után használjon Toko Textil Proof impregnáló sprayt!

Soft-shell wash – Multifunkciós soft-shell, polár és strech ruházat környezetbarát mosószere. Ideális választás elasztikus anyagokhoz, víz- és szennyeződéstaszító. Nem tartalmaz lágyító anyagot, foszfátot és fehérítőt, ami károsítaná az anyag tulajdonságait. Mosáskor ne használjon más mosó és öblítőszert, vízlágyítót! Adagolása függ a víz keménységétől, és attól, hogy kézi vagy gépi mosást választott-e. Lásd a csomagoláson lévő piktogrammokat! Mosáskor a zippzárakat húzza be! Mosás és alapos szárítás után használjon Toko Soft-Shell Proof impregnáló sprayt!

Down wash – mosó ápolószer pehely és toll töltetű ruhákhoz, hálózsákokhoz.
Megőrzi azok hideg- és nedvességkizáró hatását, visszaadja az anyag rugalmasságát, terjedelmét.

Ha ruha/hálózsák szárítógépben szárítható, használja azt, ha nem, akkor mindig kiterítve szárítsa. Nem tartalmaz lágyító anyagot, foszfátot és fehérítőt, ami károsítaná az anyag tulajdonságait. Mosáskor ne használjon más mosó és öblítőszert, vízlágyítót! Adagolása függ a víz keménységétől, és attól, hogy kézi vagy gépi mosást választott-e. Lásd a csomagoláson lévő piktogrammokat! Mosáskor a zippzárakat húzza be!

Functional sportwear care – Speciális mosószer technikai (aláöltöző) ruházathoz. Visszaállítja a ruha funkcióit, vagyis a nedvesség elvezetést a bőrről, és gyorsabb száradást biztosít az anyagnak. Antisztatikus hatású, puha és kényelmes viselet. Alsó és közbenső réteg mosására egyaránt alkalmas. NEM ALKALMAS A VÍZÁLLÓ KÜLSŐ RÉTEG MOSÁSÁRA! Nem tartalmaz lágyító anyagot, foszfátot és fehérítőt, ami károsítaná az anyag tulajdonságait. Mosáskor ne használjon más mosó és öblítőszert, vízlágyítót! Adagolása függ a víz keménységétől, és attól, hogy kézi vagy gépi mosást választott-e. Lásd a csomagoláson lévő piktogrammokat! Mosáskor a zippzárakat húzza be!
Textil Proof impregnáló spray – Tökéletes impregnálás lélegző és/vagy impregnált sport- és funkcionális ruházat számára. Megőrzi a lélegzőképességet, víz- és szennyeződéstaszító.
Használata egyszerű, csak egyenletesen permetezze be az anyagot kb 20 cm távolságból, és hagyja megszáradni. Csak olyan anyagon használja, amit korábban Toko Textil Wash mosószerrel tisztított, és alaposan megszárított!
Soft-shell proof impregnáló spray – Tökéletes impregnálás soft-shell, polár és sztreccs ruházat számára. Megőrzi az anyag elasztikusságát és lélegzőképességét, víz- és szennyeződéstaszító.
Használata egyszerű, csak egyenletesen permetezze be az anyagot kb 20 cm távolságból, és hagyja megszáradni.Csak olyan anyagon használja, amit korábban Toko Soft-Shell Wash mosószerrel tisztított,és alaposan megszárított .