Posted on

Brubeck aláöltözők szeptemberi nyitási akciók

BRUBECK THE SEAMLESS TECHNOLOGY

 A Brubeck Body Guard Európa vezető termelője a seamless, azaz varrás nélküli, termoaktív funkcionális sportruházat gyártásában, melyeket korszerű szintetikus fonalakból, Merino gyapjúból és svájci pamutból készítenek.

A state-of-the-art (csúcstechnológia) termelés és a műszaki know-how (szakértelem) lehetővé teszi számukra, hogy igazán élvonalbeli 3D kötöttárut gyártsanak, kiemelkedő funkcionalitással. A 3D kötés azt jelenti, hogy képesek előállítani 2 különböző réteget egymáson – mindegyiket a saját funkciójának megfelelően –  nagyon könnyű és finom anyagokból. Nincs más technológia, ami képes erre. A ruhák könnyűek, kényelmesek és ténylegesen biztosítják viselőjüknek a speciális funkciót sporttevékenységük során.
Minden terméküket az EU-ban, a saját gyáraikban készítik. A teljes folyamatot a fonalak fonásától a festésen át a kötés befejezéséig házon belül ellenőriznek. A legmagasabb minőségi garancia az innovatív technológiai szabványok: c_change ™ és Aqua Pro 10k membrán, Nilit Breeze a hűtő hatás, poliamid BeCool, Silver BTP antibakteriális funkció, BTP szín és fonal védelem, varrásmentesség.


Brubeck Body Guard egy progresszív márka, amelynek világos és célzott a marketing stratégiája, épít a márkahű, visszatérő ügyfelek nagy százalékára.

Európában tendencia, hogy egyre több ember vesz a szabadideje aktív eltöltéséhez kerékpárt, sífelszerelést, egyéb sport eszközt és így már tükröződik az értékesítés növekedése a kerékpáros és síruházat területén is.


A Brubeck választéka nagy az alap rétegekből, melynek fejlesztésében Európa növekvő kerékpáros közössége van segítségükre. Minden ruhadarabon tapasztalt sportolókkal dolgoznak együtt Európa-szerte, beleértve a profi versenyzőket és túrázókat is.


Beltéri és kültéri sportok űzése egyre népszerűbb. Egyfajta szemléletváltás figyelhető meg a sportruházatok viselőinek igényeinél. A fogyasztók keresik a nagyobb értéket a pénzükért, méltányolják a „minőséget jó áron” ruhadarabokat, amelyek kiegészítői a sporttevékenységüknek. A Brubeck valóban többet kínál nekik, mint, hogy jól néznek ki. A Brubeck arra összpontosít – mert a várakozásokat felülmúlóan növekvő kereslet ezt bizonyítja – hogy a technológiai fejlődés ugyanolyan fontos a sportruházati területeken, mint az elektronikai iparban.

Forrás: www.brubeck.co.uk